ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Σάββατο 17 Αυγούστου 2013

ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΒΟΣΚΟΤΟΠΩΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κάθε φορά η ίδια ιστορία.Κάθε φορά τα ίδια λόγια Κάθε φορά οι (γνωστοί άγνωστοι)βοσκοί κατακαίνε το νησί και τους κυνηγότοπους.
Κανείς δεν ξέρει, κανείς δεν είδε, κανείς δεν άκουσε.Η φωτιά αυτή τη φορά μπήκε στις αυλές των σπιτιών, έκαψε ζώα ,έκαψε μελλίσια, κινδύνεψαν ανθρώπινες ζωές.Γιατί???Πότε επιτέλους θα πληρώσει κάποιος από αυτούς για τα συνεχιζόμενα εδώ και χρόνια εγκλήματά τους?
Πότε επιτέλους ? Όταν θρηνίσουμε θύματα?Ένας κυνηγότοπος  κάηκε από κάποιον ανεγκέφαλο βοσκό.Πέρυσι την ίδια πάλι εποχή από Γάλλους τουρίστες .Αυτούς τους πιάσανε αμέσως.Αυτούς που μας καίνε κάθε χρόνο χειμώνα καλοκαίρι πότε επιτέλους?ΠΟΤΕ?
Μόλις έσβησε η φωτιά στον Πιτροφό έπιασε άλλη στην περιοχή του Στενού από τους εκεί γνωστούς άγνωστους!!!

Ότι απέμεινε από το Βαθύ Ρέμα των Εβρουσιών
 
 
Η φωτιά προχωράει προς το χωριό Πιτροφός

 
 
Ο σύλλογος ήταν εκεί με τους εθελοντές του παρέχοντας τον εξοπλισμό του πυροσβεστικού του οχήματος (λόγω βλάβης του πυροσβεστικού) καθώς και τη μεταφορά των αξιωματικών για τον συντονισμό της κατάσβεσης της φωτιάς.

 
Η φωτιά στις αυλές των σπιτιών του Πιτροφού.
 
Η λεγόμενη βελτίωση βοσκοτόπων στην περιοχή του Στενού!!!!!!!!!!!