ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η διοίκηση του κυνηγετικού συλλόγου Άνδρου σας καλωσορίζει στην ιστοσελίδα του ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου (2009-2011) προσαρμοσμένοι πλήρως με τα δεδομένα της εποχής μας, θεσπίστηκε και λειτούργησε γραφείο τύπου και κατα επέκταση και ιστοσελίδα αυτού. Το Γραφείο Τύπου έχει ως κύρια αρμοδιότητα την προβολή του έργου του συλλόγου και την ενημέρωση του κοινού για τις δραστηριότητες μας, καθώς επίσης και θέματα που έχουν άμεση σχέση με το κυνήγι,μέσω του τύπου και των μέσων μαζικής ενημέρωσης.


Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Πραγματοποιήθηκε η γενική συνέλευση της Δ' ΚΟΣΕ


Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 28 Μαίου στο ξενοδοχείο Αμαλία η ετήσια τακτική συνέλευση της Δ’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Στερεάς Ελλάδος. Η φετινή γενική συνέλευση συνδυάστηκε και με τις αριχαιρεσίες που πραγματοποιούνται κάθε δυο χρόνια.
 
Εκπρόσωποι από όλους τους συλλόγους της Στερεάς Ελλάδος έδωσαν το παρών, έθεσαν τις απόψεις τους, τις προτάσεις τους και μίλησαν για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
 
Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας κ. Νίκος Σταθόπουλος στην ομιλία του στο σώμα της συνέλευσης πέρα από τον απολογισμό του έργου του Ομοσπονδίας, έδωσε βάση σε θέματα που αφορούν την κυνηγετική δραστηριότητα. Πιο συγκεκριμένα :
 
 
Α. Τόνισε την ανάγκη τα διοικητικά συμβούλια των συλλόγων να έχουν κοινή γλώσσα. Μάλιστα είπε, ότι δεν δίστασε να κάτσει δίπλα σε έναν επικοινωνιολόγο έτσι ώστε να κάνει γνωστό το έργο των κυνηγετικών οργανώσεων όχι μόνο στους κύκλους των κυνηγών αλλά και έξω από αυτούς.
 
Β. Για τις άδειες είπε ότι υπήρχε μια μικρή αύξηση τη χρονιά που μας πέρασε η οποία φάνηκε από την αρχή της χρονιάς και σίγουρα πριν από την αύξηση των αποδημητικών στην χώρα μας που φέτος πέρασαν κάθε προσδοκία. Σκοπός της Δ’ ΚΟΣΕ, σύμφωνα με τον κ. Σταθόπουλο, είναι η αύξηση των αδειών παρά το γεγονός ότι βιώνουμε μια πολύ δύσκολη οικονομική κρίση. 
 
Γ. Έκανε λόγο και για τα καταστατικά των κυνηγετικών οργανώσεων. Είπε ότι και ο ίδιος θα ήθελε να αλλάξουν κάποια πράγματα στα καταστατικά αλλά αυτό δεν είναι εύκολο για πολλούς λόγους. Τόνισε επίσης ότι μπορεί τα καταστατικά να φτιάχτηκαν την περίοδο της χούντας όμως μόνο χουντικά δεν είναι ως προς το περιεχόμενο.
 
Δ. Για τον αναπληρωτή υπουργό περιβάλλοντος κ. Σωκράτη Φάμελλο τόνισε ότι ακόμη είναι νωρίς για  να πει κάτι. Σύντομα θα κληθεί να πάρει αποφάσεις για την κυνηγετική δραστηριότητα και μια από αυτές θα είναι η νέα ρυθμιστική. Είμαστε σε επιφυλακή τόνισε ο κ. Σταθόπουλος.
 
Ε. Ο κ. Σταθόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στη ρυθμιστική διάταξη θήρας που εκδίδεται κάθε χρόνο. Είπε ότι δεν μπορεί η διάταξη αυτή να έχει ισχύ μεγαλύτερη τους ενός έτους γιατί αυτό είναι απαίτηση του Συμβουλίου Επικρατείας.
 
Τέλος έκλεισε την ομιλία του ζητώντας από τους εκπροσπωπους των κυνγηετικών συλλόγων να είναι σε εετοιμότητα και σεσπιερωμένοι αφού αυτή η συσπείρωση έφερε θεαματικά αποτελέσματα τη χρονιά που μας πέρασε.
 
Ακολολούθησαν οι εκλογές και την Πέμπτη 1 Ιουνίου συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο.
 
Έτσι το νέο ΔΣ έχει ως εξής :
 
Πρόεδρος
Νικόλαος Σταθόπουλος
 
Αντιπρόεδρος
Γεώργιος Αραμπατζής
 
Γ. Γραμματέας
Ηλίας Γιανναράς
 
Ταμίας
Φώτης Τρακάκης
 
Σύμβουλος
Ευάγγελος Δράκος
 
Σύμβουλος
Ηλίας Παπαγεωργίου
 
Σύμβουλος
Εμμανουήλ Καραγιάννης
 
Ελεγκτική Επιτροπή
 
Ευαγγελία Ψυχογιού
Λάμπος Γεώργιος
 
 
Ο τραυματίας Ηλίας Γιανναράς
 
 
Από αριστερά : Γιώργος Αραμπατζής, Ηλίας Παπαγεωργίου και Βαγγέλης Δράκος
 
 
Φώτης Τρακάκης
 
Κωνσταντίνος Λουρής για το iHunt.gr